Verdieping van je relatie: saaiheid is een uitnodiging om verder te groeien. - Kom Op eigen koers, Amersfoort

Op eigen koers
Ga naar de inhoud

Verdieping van je relatie: saaiheid is een uitnodiging om verder te groeien.

Diensten > Relatietherapie
Als je toe bent aan een verdieping van je relatie  

Je hebt een tijdje een relatie. In het begin was het prachtig. Deze relatie was het helemaal. Je hebt inmiddels met elkaar je dagelijks leven opgebouwd. Alles is vertrouwd geworden. En zo langzaamaan is er wat veranderd. Je partner is veranderd. Je bent zelf veranderd. Het sprankelende is eraf. Het is allemaal zo gewoon geworden. Saai, routine. En dan?


Je denkt elkaar door en door te kennen. De aantrekkelijke spanning is eraf. Je kan je partner niet zo goed meer bereiken. Je bent niet zo blij meer met elkaar. En je zoekt langzamerhand meer diepgang. Je partner is een goed maatje voor de praktische gang van zaken. Maar echt praten doen we eigenlijk niet meer. Het gevoel van samen is wat verdord. En jullie vinden het eigenlijk best lastig om met de verschillen tussen jullie om te gaan.

Is het ook mogelijk dat er meer hartsverbondenheid kan groeien? Dat jullie relatie nieuw leven in geblazen wordt?

Ja, het kan heel verfrissend zijn om samen eens stil te staan bij ieders verwachtingen van jullie relatie. Om eens te zien waar je blij mee bent en wat je mist. Om eens terug te kijken en te zien welke van je oorspronkelijke wensen gerealiseerd zijn. En welke wensen erbij zijn gekomen. Een mens verandert voortdurend, juist in een relatie. Je partner is niet meer degene die je oorspronkelijk tegen kwam. Je bent zelf ook veranderd. Je bent allebei ouder en je kan geleidelijk aan andere verwachtingen krijgen. Opnieuw op elkaar afstemmen kan onder deskundige begeleiding een stuk gemakkelijker zijn en snel de benodigde helderheid geven.


Gestaltpraktijk Op eigen koers

.............................................................................................................................................
Als het bovenstaande je aanspreekt , nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek, een intake.  Een intake duurt in de regel 1½ uur. Bel ons gerust. Zie onze "bereikbaarheidsgegevens". En kijk eens wat er nodig is ter voorbereiding van een intake. 
Terug naar de inhoud